TERMENI, TERMENE SI CONDITII
– Informatii si conditii comerciale si de livrare –

I. Originea bunurilor:
Produsele Detech sunt fabricate in Bulgaria, tara membra a Uniunii Europene.
Detaliile producatorului sunt:
DETECH Ltd
5 Vassil Levski Str.
9703 Shoumen, BULGARIA
Cod TVA: BG 127578360

Vanzarile produselor expuse pe acest website in Romania se fac de catre reprezentatul nostru exclusiv S.C. Vehicule Speciale S.RL. (CUI RO38965343, www.detectorshop.ro) și de catre distribuitorii acestuia. Toate comenzile si comunicațiile comerciale primite prin acest website se vor redirecționa către societatea mai-sus menționată.

II. Natura si imprejurarile acestei reprezentante
Reprezentanta Detech pentru Romania aduce o modalitate prin care dvs. puteti plasa comenzi pentru produse Detech, ele urmand a fi transmise catre S.C. Vehicule Speciale S.RL. (CUI RO38965343, www.detectorshop.ro).

Acesta este un website independent si el nu apartine producatorului produselor sau vreunei societati comerciale. Consultantii care opereaza acest website nu sunt raspunzatori de relatia dintre dvs. si societatile furnizoare, asa cum nici producatorul sau societatile furnizoare nu sunt raspunzatoare pentru relatia dintre dvs. si reprezentantii acestui website. Acest website nu efectueaza el insusi vanzari ci doar permite plasarea de comenzi pe care le transmite mai departe intr-un mediu virtual unde ele pot fi vazute si acceptate de societatile comerciale acceptate de producator pentru distributia produselor Detech.

Intrucat comunitatea detectiei de metale din Romania dadea multiple semnale de interes si apreciere fata de produsele Detech (vandute si expediate in numar mare catre Romania prin diverse surse mai mult sau mai putin agreate de catre producator), s-a constatat ca era necesar o resursa efectiva, in limba romana, deservita de vorbitori de limba romana, pentru a facilita o comunicare eficienta, in limba romana, prin metode de comunicare accesibile romanilor (de exemplu numar de telefon romanesc si un formular de contact prin care sa trimiteti mesajele dvs. catre specialisti care sa poata comunica prompt cu dvs. in limba romana). Specialistii in produsele Detech nu sunt angajati ai producatorului sau ai societatilor acceptate ci ei activeaza in mod independent, in principal pe baza expertizei lor si a pasiunii lor pentru detectia de metale. Acestia au la dispozitie produse Detech si documentatia aferenta, adica acele mijloace care le permit sa dobandeasca o buna cunoastere a produselor Detech si sa le prezinte in mod independent. Activitatea lor nu creeaza drepturi si obligatii intre dvs. si producator sau societatile acceptate. Acestea pot surveni doar in urma relatiilor comerciale dintre dvs. si producator (daca este cazul) sau societatile comerciale acceptate (adica exact si anume entitatea care va furnizeaza bunurile in mod direct).

Tot ei va pot acorda si asistenta tehnica de inalta competenta sau va pot asista in a face o alegere corecta privind produsul care este cel mai potrivit necesitatilor si posibilitatilor dvs. sau pentru utilizarea produselor sau pentru solutionarea eventualelor probleme.

Desi gradul de calitate si fiabilitate al produselor Detech este unul deosebit de ridicat, atunci cand, totusi, uneori, mai apar probleme tehnice, de service sau de garantie, puteti apela cu cea mai mare incredere la consultantii din Romania (va invitam sa utilizati caile de comunicare expuse in sectiunea de contact a acestui website). Ei va pot asista si ajuta pentru rezolvarea rapida a oricarei solicitari legate de produsele noastre.

Cat despre garantie, acest aspect este luat foarte in serios. Detech este, cu siguranta, producatorul care rezolva cel mai rapid orice eventuale probleme de garantie. Asta inseamna ca, la Detech, clientul nu trebuie sa astepte un timp indelungat pentru a se bucura din nou de produsul achizitionat. Timpul mediu pentru remedierea problemelor pe garantie este, la fabrica, de cca. 7 zile. Orice inconvenient se rezolva eficient si rapid!

III. Procedura de lucru standard:
In urma comenzilor plasate prin intermediul acestui website, produsele se livreaza catre clienti prin intermediul societatilor acceptate care primesc aceste comenzi.

Toate produsele Detech se regasesc, de obicei, in permanenta pe stocuri, in cantitati suficiente. Intreruperile de stocuri sunt rare si pot dura cel mult cateva zile, pana la iesirea de pe linia de fabricatie a loturilor de refacere de stoc.

Preturile afisate pe site sunt preturi finale, cu toate taxele, costurile de transport catre Romania si orice destinatie din Europa fiind, de asemenea, incluse in preturile afisate pe site. Pentru alte destinatii, va rugam sa ne contactati pentru ca noi sa solicitam unei societati acceptate verificarea si comunicarea spezelor de transport.

Fotografiile afisate pe acest website au caracter pur informativ si nicidecum contractual.
Preturile, conditiile, pachetele si caracteristicile afisate pe acest website se pot schimba oricand, fara notificare prealabila.

IV. Documente si documentatie
Toate produsele Detech se livreaza insotite de facturi fiscale care contin datele societatii furnizoare, datele cumparatorului, denumirea produsului, seria produsului, stampila si semnatura furnizorului. Se manifesta atentie fata de toate detaliile necesare autorizarii detectoarelor de metale conform cerintelor legale din Romania sau din alte state.

In sectiunea „Documentatie” de pe site puteti descarca diverse documente printre care si formularul de cerere de autorizare pentru detectoarele de metale (acesta contine si lista cu documentele, taxele si formalitatile necesare autorizarii detectoarelor de metale in Romania).

Detectoarele de metale se livreaza, standard, insotite de manualul de utilizare in limba engleza. Societatile furnizoare pot furniza instructiuni de utilizare în limba română

Unele manuale in limba romana pot fi disponibile disponibile, in format electronic (.pdf), in sectiunea „Documentatie” de pe acest website.

V. Metode de plata, termene si modalitati de livrare

1. Pentru livrari catre Romania:
Contactati S.C. Vehicule Speciale S.RL. (CUI RO38965343, www.detectorshop.ro) in vederea furnizarii de informatii la zi.

2. Pentru livrari catre alte tari
Din pacate, nu exista un serviciu postal sau de curierat care sa aiba costuri rezonabile pentru modalitatea de livrare cu plata ramburs pentru alte tari.

Astfel, pentru comenzile si livrarile catre orice alte tari in afara Romaniei sau Bulgariei, plata se va face in avans prin Paypal sau transfer bancar.

Produsele sunt trimise prin Posta Bulgara sau prin curier, in sistem de expediere standard/neprioritar, de obicei in 2 zile lucratoarea de la receptionarea platii (pot aparea mici amanari de expediere daca receptionarea platii se face in afara orelor de program, in zi nelucratoare sau, in mod exceptional, amanari de mai multe zile generate de situatii neprevazute).

Timpul de transport prin Posta Bulgara sau curier standard variaza, de obicei, intre 5-9 zile lucratoare (pentru destinatii din UE) si 10-20 zile (pentru destinatii aflate in afara UE sau pe alte continente). Pentru livrari catre catre destinatii foarte indepartate (cum ar fi SUA, Japonia, Africa, America de Sud etc.), trimiterile se fac prin Posta Bulgara in regim Airmail Priority pentru a reduce timpul de transport.

Se pot propune, de catre client, si variante de expediere prin curier rapid international insa costurile aditionale generate de uzitarea acestor variante vor fi suportate si achitate in avans de catre client. Atentie: costurile aferente expedierii prin curier rapid international pot depasi costul produselor comandate!

Costurile de expediere, prin Posta Bulgara, in sistem de expediere standard/neprioritar, sunt incluse in preturile afisate pe site atunci cand destinatia bunurilor se afla in Europa sau in tarile limitrofe Bulgariei.

Atentie: in tari in care exista distribuitori nationali care beneficiaza de exclusivitate teritoriala se pot face livrari doar catre cumparatori care au nationalitate romana. In vederea evitarii unor situatii neplacute, atunci cand doriti livrare in alte tari si nu aveti nationalitate romana, va rugam sa ne contactati prealabil plasarii comenzii pe site, pentru a va comunica daca exista sau nu distribuitor cu statut de exclusivitate teritoriala in tara in care va aflati (nu toti distribuitorii au statut de exclusivitate teritoriala dar, daca exista distribuitor Detech cu statut de exclusivitate in tara dvs., va vom directiona catre acela).

VI. Garantia
Garantia pentru produsele Detech achizitionate prin intermediul acestui website se asigura si se acorda la sediul producatorului Detech din Bulgaria, oras Shoumen. Costurile si modalitatile de expediere ale produselor pentru interventii sau inlocuire in si pe garantie cad in sarcina clientului. Consultantii din Romania va vor ajuta sa alegeti cel mai convenabil si rapid mod de trimitere (de exemplu, costurile de expediere a unui detector de metale catre fabrica sunt de doar 38 lei prin curierul rapid ECONT iar timpul de transport este de cca. 2-4 zile). Produsele remediate sau inlocuite in si pe garantie se trimit inapoi, catre client, pe cheltuiala producatorului, prin curier rapid sau prin serviciu postal standard/neprioritar, functie de fiecare situatie in parte.

Garantia pentru toate produsele Detech este de 2 ani din momentul achizitiei.

Garantia este transmisibila odata cu schimbarea proprietarului unui produs Detech aflat in termen de garantie, fara a prelungi termenul de garantie initial.

Factorii care invalideaza garantia sunt aceiasi, de bun simt elementar, ca in cazul oricarui alt produs electronic. Dintre acestia ii enumeram, nelimitativ, pe urmatorii: utilizare neconforma sau defectuoasa, factori mecanici (lovire, spargere, cadere etc.), factori chimici (interactiuni cu diverse substante chimice), oxidare-decolorare-jupuire-exfoliere datorita utilizarii sau depozitarii in conditii necorespunzatoare, imersiune sau expunere la precipiatii (bobinele sunt impermeabile insa unitatile electronice de comanda ale detectoarelor nu sunt impermeabile iar imbinarile si articulatiile tijelor detectoarelor se pot bloca de la apa, noroi etc.), modificari aduse produselor, reparatii si interventii facute asupra produselor in afara fabricii, desfacerea carcaselor unitatilor de electronice de comanda sau a cablurilor, conectorilor/mufelor si modulelor electronice ale bobinelor, ruperea/indepartarea sigiliilor, deterioarea comenzilor sau a suruburilor de acces si/sau reglaj etc.

Dupa cum spuneam si mai sus, este luat foarte in serios orice aspect legat de garantie. Detech este, cu siguranta, producatorul care rezolva cel mai rapid orice eventuale probleme de garantie. Asta inseamna ca, la Detech, clientul nu trebuie sa astepte un timp indelungat pentru a se bucura din nou de produsul achizitionat. Timpul mediu pentru remedierea problemelor pe garantie este, la fabrica, de cca. 7 zile. Orice inconvenient se rezolva eficient si rapid!
Pentru orice alte informatii si detalii legate de garantie si nu numai, va rugam sa ne contactati sau sa studiati documentatia tehnica si de garantie care insoteste produsele livrate.

VII. Clarificari, Pretentii, diferende, litigii, jurisdictie, legea aplicabila, limba procesuala

Acesta este un website independent si el nu apartine producatorului produselor sau vreunei societati comerciale. Consultantii care opereaza acest website nu sunt raspunzatori de relatia dintre dvs. si societatile furnizoare, asa cum nici producatorul sau societatile furnizoare nu sunt raspunzatoare pentru relatia dintre dvs. si reprezentantii acestui website. Acest website nu efectueaza el insusi vanzari ci doar permite plasarea de comenzi pe care le transmite mai departe intr-un mediu virtual unde ele pot fi vazute si acceptate de societatile comerciale acceptate de producator pentru distributia produselor Detech.

Vanzarile produselor expuse pe acest website nu se fac, de obicei, direct de catre producator (acesta, de obicei, livreaza doar catre societati comerciale acceptate) ci de catre societatile comerciale acceptate de acesta pentru distributia produselor Detech. Comanda dvs. va fi pusa la dispozitia societatilor comerciale acceptate. In continuare, ea va fi acceptata si onorata de catre una dintre acestea. Datele societatii furnizoare vor aparea pe factura produsului.
Prin plasarea unei comenzi pe acest website sau prin achitarea unuia sau mai multor produse Detech in urma contactarii acestui website si/sau a comunicarii cu consultantii sai, confirmati ca va asumati, fara rezerve, toate cele expuse mai sus precum si urmatoarele conditii generale si particulare:

a. Se recomanda a se incerca, intotdeauna, reglarea oricaror eventuale pretentii si diferende in mod amiabil, intre client si furnizor.

b. Totusi, in caz ca ar aparea, orice litigiu se va judeca conform legii din tara societatii furnizoare (de obicei Bulgaria), de catre o instanta de la sediul acesteia, in limba acelei tari.

c. Raporturile civile si comerciale, platile, livrarile si orice aspecte juridice legate de acestea sunt guvernate de legea din tara societatii furnizoare.

d. Comunicarile dintre noi si dvs. se pot face valid doar in limbile romana, engleza, franceza si bulgara. Chiar daca, la nevoie, putem raspunde la mesaje de posta electronica si in alte limbi (valabil pentru clientii din alte tari), comunicarile noastre au putere contractuala doar atunci cand sunt facute intr-una dintre cele patru limbi mai-sus amintite.

e. Limba acestui website este limba romana. Clientii care nu cunosc limba romana au obligatia ca, inainte de a comanda sau achita produse de pe acest website, sa isi asigure, prin mijloace proprii, o traducere corecta si completa a acestei sectiuni precum si a continutului site-ului. Nu ne sunt opozabile sau imputabile nici un fel de erori de traducere sau de comunicare datorate incorectei sau insuficientei intelegeri a acestei sectiuni sau a oricarei parti a continutului acestui website. Aplicatiile si programele informatice de traducere (printre care si aplicatia online Google Translate) nu sunt suficient de precise astfel ca nu ne asumam nici un fel de responsabilitate referitor la impreciziuni de traducere sau traducere si intelegere defectuoase, ocazionate de utilizarea acestor aplicatii si programe informatice.

f. Clientii persoane fizice de pe teritoriul Uniunii Europene (care au calitatea de consumatori, conform legislatiei europene), in cazul in care legislatia privind protectia consumatorului aplicabila tranzactiei lor (efectuate in urma plasarii unei comenzi pe acest website) va prevede, in mod obligatoriu,la momentul tranzactiei, alte aspecte decat cele aratate mai sus, au dreptul sa beneficieze de acestea. Detinatorii si consultantii acestui website nu sunt angajati sau reprezentanti ai societatilor furnizoare ci ei sunt doar consultanti privind prezentarea, aplicabilitatea si utilizarea produselor Detech precum si pentru furnizarea de informatii tehnice si privitoare la diagnoza produselor si trimiterea la garantie. Pentru orice solicitari si informatii privind exercitarea unor drepturi conferite de legislatia de protectie a consumatorului aplicabila la momentul tranzatiei, cumparatorul trebuie sa se adreseze societatii furnizoare, conform datelor de contact de pe factura produsului.

Va multumim pentru interesul dvs. in produsele Detech!