TERMENI, TERMENE SI CONDITII

– Informatii si conditii comerciale si de livrare –

AVERTIZARE: In urma atentatelor de la Paris, regulamentele de export au fost modificate in sensul ca nu mai putem trimite baterii impreuna cu detectoarele de metale prin posta internationala.
Astfel, coletele cu detectoare VLF vor contine incarcatorul de baterii reincarcabile Ni-Mh dar nu vor mai contine bateriile/acumulatorii.

 

I. Originea bunurilor:

Produsele Detech sunt fabricate in Bulgaria, tara membra a Uniunii Europene.

Detaliile producatorului sunt:

DETECH Ltd

5 Vassil Levski Str.

9703 Shoumen, BULGARIA

Cod TVA: BG 127578360
In functie de pozitionarea contabila a stocurilor din momentul comenzii dvs., facturarea bunurilor se va face fie direct de catre producator, fie de catre una dintre societatile comerciale afiliate si acreditate de acesta pentru distribuirea produselor Detech pe teritoriul Romaniei si al altor tari unde nu exista un importator cu statut de exclusivitate.
II. Natura si imprejurarile acestei reprezentante

Reprezentanta Oficiala Detech pentru Romania nu se refera la o entitate conventionala, cu sediu efectiv, stocuri, magazin sau punct de lucru pozitionate geografic in Romania sau in intelesul reglementarilor fiscale romanesti.

Intrucat comunitatea detectiei de metale din Romania dadea multiple semnale de interes si apreciere fata de produsele noastre (vandute si expediate in numar mare catre Romania prin diverse surse mai mult sau mai putin agreate de catre noi), am constatat ca era necesar sa cream o interfata efectiva, in limba romana, deservita de reprezentanti anume desemnati de noi in Romania, pentru a facilita o comunicare directa si eficienta, in limba romana, prin metode de comunicare accesibile romanilor (de exemplu numar de telefon romanesc si un formular de contact prin care sa trimiteti mesajele dvs. direct catre specialisti care sa poata comunica prompt cu dvs. in limba romana).

Astfel, puteti privi acest website ca pe cea mai directa si simpla modalitate posibila pentru a comunica cu noi, producatorul. Reprezentantii nostri va stau la dispozitie, prin intermediul metodelor de contact expuse pe site si ne transmit noua, in timp real, toate mesajele, comenzile, solicitarile si chestiunile care vin din partea dvs.

Tot ei va pot acorda si asistenta tehnica de inalta competenta sau va pot asista in a face o alegere corecta privind produsul care este cel mai potrivit necesitatilor si posibilitatilor dvs. sau pentru utilizarea produselor sau pentru solutionarea eventualelor probleme.

Desi gradul de calitate si fiabilitate al produselor Detech este unul deosebit de ridicat, atunci cand, totusi, uneori, mai apar probleme tehnice, de service sau de garantie, puteti apela cu cea mai mare incredere la reprezentantii nostri din Romania (va invitam sa utilizati caile de comunicare expuse sectiunea de contact a acestui website). Ei va vor asista si va vor ajuta pentru rezolvarea rapida a oricarei solicitari legate de produsele noastre.

Cat despre garantie, va asiguram ca luam foarte in serios acest aspect. Suntem, cu siguranta, producatorul care rezolva cel mai rapid orice eventuale probleme de garantie. Asta inseamna ca, la noi, clientul nu trebuie sa astepte un timp indelungat pentru a se bucura din nou de produsul achizitionat. Timpul mediu pentru remedierea problemelor pe garantie este, la noi, de cca. 7 zile. Orice inconvenient se rezolva eficient si rapid!

 

III. Procedura de lucru standard:

In urma comenzilor transmise noua prin intermediul acestui website, produsele se livreaza catre clienti direct din depozitul central, aflat in Bulgaria.

Toate produsele Detech se regasesc, de obicei, in permanenta pe stoc, in cantitati suficiente. Intreruperile de stocuri sunt rare si pot dura cel mult cateva zile, pana la iesirea de pe linia de fabricatie a loturilor de refacere de stoc.

Preturile afisate pe site sunt preturi finale, cu toate taxele, costurile de transport catre Romania si orice destinatie din Europa fiind, de asemenea, incluse in preturile afisate pe site. Pentru alte destinatii, va rugam sa ne contactati pentru a verifica si comunica spezele de transport.

Preturile afisate pe site NU sunt negociabile.

Se pot acorda reduceri de pret la achizitionarea a minim 200 (doua sute) unitati ale aceluiasi produs. Pentru comenzi de asemenea amploare si contracte de distributie, va rugam sa ne contactati pentru a stabili detaliile.

Fotografiile afisate pe acest website au caracter pur informativ si nicidecum contractual.

Preturile, conditiile, pachetele si caracteristicile afisate pe acest website se pot schimba oricand, fara notificare prealabila.

 

IV. Documente si documentatie 

Toate produsele Detech se livreaza insotite de facturi fiscale care contin datele noastre, datele cumparatorului, denumirea produsului, seria produsului, stampila si semnatura noastra. Suntem atenti la toate detaliile necesare autorizarii detectoarelor de metale conform cerintelor legale din Romania sau din alte state.

In sectiunea „Documentatie” de pe site puteti descarca diverse documente printre care si formularul de cerere de autorizare pentru detectoarele de metale (acesta contine si lista cu documentele, taxele si formalitatile necesare autorizarii detectoarelor de metale in Romania).

Detectoarele de metale se livreaza, standard, insotite de manualul de utilizare in limba engleza.

Manualele in limba romana sunt in curs de traducere si vor fi in curand disponibile, in format electronic (.pdf), in sectiunea „Documentatie” de pe acest website.

 

V. Metode de plata, termene si modalitati de livrare

1. Pentru livrari catre Romania:

Plata se face in sistem ramburs, la primirea coletului, in moneda romaneasca (RON/Lei) la cursul de schimb al bancii comerciale cu care lucreaza firma de curierat (de aceea pot aparea mici diferente, de doar cativa lei, fata de cazul in care s-ar aplica cursul oficial BNR). Alternativ, daca clientul prefera, se poate efectua plata si plata in avans prin Paypal sau transfer bancar (dar, in aceste variante, pot aparea comisioane si taxe suplimentare).

Produsele sunt trimise prin curier rapid, de obicei chiar in ziua plasarii comenzii pe site sau a doua zi (pot aparea amanari de expediere pana in urmatoarea zi lucratoare daca plasarea comenzii se face in afara orelor de program, in zi nelucratoare sau, in mod exceptional, amanari de mai multe zile generate de situatii neprevazute).

Timpul de transport prin curier rapid variaza intre 2 zile (normal) si 3-5 zile (atunci cand se intercaleaza week-end-ul sau sarbatori legale care aduc intarzieri firesti in activitatea firmelor de curierat).

Curierul cu care lucram in mod curent pentru Romania este DPD. Puteti solicita si livrarea prin alta firma de curierat insa nu va recomandam intrucat genereaza costuri suplimentare pe care le-ar suporta cumparatorul.

 

2. Pentru livrari catre alte tari

Din pacate, nu exista un serviciu postal sau de curierat care sa aiba costuri rezonabile pentru modalitatea de livrare cu plata ramburs pentru alte tari.

Astfel, pentru comenzile si livrarile catre orice alte tari in afara Romaniei sau Bulgariei, plata se va face in avans prin Paypal sau transfer bancar.

Produsele sunt trimise prin Posta Bulgara, in sistem de expediere standard/neprioritar, de obicei in 2 zile lucratoarea de la receptionarea platii (pot aparea mici amanari de expediere daca receptionarea platii se face in afara orelor de program, in zi nelucratoare sau, in mod exceptional, amanari de mai multe zile generate de situatii neprevazute).

Timpul de transport prin Posta Bulgara variaza, de obicei, intre 5-7 zile lucratoare (pentru destinatii din UE) si 10-20 zile (pentru destinatii aflate in afara UE sau pe alte continente). Pentru livrari catre catre destinatii foarte indepartate (cum ar fi SUA, Japonia, Africa, America de Sud etc.), trimiterile se fac prin Posta Bulgara in regim Airmail Priority pentru a reduce timpul de transport.

Se pot propune, de catre client, si variante de expediere prin curier rapid international insa costurile aditionale generate de uzitarea acestor variante vor fi suportate si achitate in avans de catre client. Atentie: costurile aferente expedierii prin curier rapid international pot depasi costul produselor comandate!

Costurile de expediere, prin Posta Bulgara, in sistem de expediere standard/neprioritar, sunt incluse in preturile afisate pe site atunci cand destinatia bunurilor se afla in Europa sau in tarile limitrofe Bulgariei.

Atentie: in Bulgaria si in tari in care exista distribuitori nationali care beneficiaza din partea noastra de exclusivitate teritoriala se pot face livrari doar catre cumparatori care au nationalitate romana. In vederea evitarii unor situatii neplacute, atunci cand doriti livrare in alte tari si nu aveti nationalitate romana, va rugam sa ne contactati prealabil plasarii comenzii pe site, pentru a va comunica daca avem sau nu distribuitor cu statut de exclusivitate teritoriala in tara in care va aflati (nu toti distribuitorii au statut de exclusivitate teritoriala dar, daca avem distribuitor Detech cu statut de exclusivitate in tara dvs., va vom directiona catre acela).

 

VI. Garantia

Garantia pentru produsele Detech achizitionate prin intermediul acestui website se asigura si se acorda la sediul nostru din Bulgaria, oras Shoumen. Costurile si modalitatile de expediere ale produselor pentru interventii sau inlocuire in si pe garantie cad in sarcina clientului. Reprezentantii nostri din Romania va vor ajuta sa alegeti cel mai convenabil si rapid mod de trimitere (de exemplu, costurile de expediere a unui detector de metale catre noi sunt de doar 32 lei prin curierul rapid DPD iar timpul de transport este de cca. 2-3 zile). Produsele remediate sau inlocuite in si pe garantie se trimit inapoi, catre client, pe cheltuiala noastra, prin curier rapid sau prin serviciu postal standard/neprioritar, functie de fiecare situatie in parte.

Garantia pentru toate produsele Detech este de 2 ani din momentul achizitiei.

Garantia este transmisibila odata cu schimbarea proprietarului unui produs Detech aflat in termen de garantie, fara a prelungi termenul de garantie initial.

Factorii care invalideaza garantia sunt aceiasi, de bun simt elementar, ca in cazul oricarui alt produs electronic. Dintre acestia ii enumeram, nelimitativ, pe urmatorii: utilizare neconforma sau defectuoasa, factori mecanici (lovire, spargere, cadere etc.), factori chimici (interactiuni cu diverse substante chimice), oxidare-decolorare-jupuire-exfoliere datorita utilizarii sau depozitarii in conditii necorespunzatoare, imersiune sau expunere la precipiatii (bobinele sunt impermeabile insa unitatile electronice de comanda ale detectoarelor nu sunt impermeabile iar imbinarile si articulatiile tijelor detectoarelor se pot bloca de la apa, noroi etc.), modificari aduse produselor, reparatii si interventii facute asupra produselor in afara fabricii, desfacerea carcaselor unitatilor de electronice de comanda sau a cablurilor, conectorilor/mufelor si modulelor electronice ale bobinelor, ruperea/indepartarea sigiliilor, deterioarea comenzilor sau a suruburilor de acces si/sau reglaj etc.

Dupa cum spuneam si mai sus, luam foarte in serios orice aspect legat de garantie. Suntem, cu siguranta, producatorul care rezolva cel mai rapid orice eventuale probleme de garantie. Asta inseamna ca, la noi, clientul nu trebuie sa astepte un timp indelungat pentru a se bucura din nou de produsul achizitionat. Timpul mediu pentru remedierea problemelor pe garantie este, la noi, de cca. 7 zile. Orice inconvenient se rezolva eficient si rapid!

Pentru orice alte informatii si detalii legate de garantie si nu numai, va rugam sa ne contactati sau sa studiati documentatia tehnica si de garantie care insoteste produsele livrate.

 

VII. Pretentii, diferende, litigii, jurisdictie, legea aplicabila, limba procesuala

Prin plasarea unei comenzi pe acest website sau prin achitarea unuia sau mai multor produse Detech in urma contactarii acestui website si/sau a comunicarii cu reprezentantii nostri din Romania, confirmati ca va asumati, fara rezerve, toate cele expuse mai sus precum si urmatoarele conditii generale si particulare:

a. Suntem orientati catre client si facem, intotdeauna, tot ceea ce este posbil pentru a-i asigura deplina satisfactie. De aceea vom incerca, intotdeauna, sa reglam orice eventuale pretentii si diferende in mod amiabil.

b. Totusi, in caz ca ar aparea, orice litigiu se va judeca conform legii bulgare, de catre o instanta bulgara de la sediul nostru, in limba bulgara.

c. Raporturile civile si comerciale, platile, livrarile si orice aspecte juridice legate de acestea sunt guvernate de legea bulgara.

d. Comunicarile dintre noi si dvs. se pot face valid doar in limbile romana, engleza, franceza si bulgara. Chiar daca, la nevoie, putem raspunde la mesaje de posta electronica si in alte limbi (valabil pentru clientii din alte tari), comunicarile noastre au putere contractuala doar atunci cand sunt facute intr-una dintre cele patru limbi mai-sus amintite.

e. Limba acestui website este limba romana. Clientii care nu cunosc limba romana au obligatia ca, inainte de a comanda sau achita produse de pe acest website, sa isi asigure, prin mijloace proprii, o traducere corecta si completa a acestei sectiuni precum si a continutului site-ului. Nu ne sunt opozabile sau imputabile nici un fel de erori de traducere sau de comunicare datorate incorectei sau insuficientei intelegeri a acestei sectiuni sau a oricarei parti a continutului acestui website. Aplicatiile si programele informatice de traducere (printre care si aplicatia online Google Translate) nu sunt suficient de precise astfel ca nu ne asumam nici un fel de responsabilitate referitor la impreciziuni de traducere sau traducere si intelegere defectuoase, ocazionate de utilizarea acestor aplicatii si programe informatice.

 

Va multumim pentru interesul dvs. in produsele Detech!