Detech prezent la Intalnirea Nationala Anuala a Pasionatilor de Detectie

In perioada 9-11 Octombrie 2015, Asociatia Pro Detectie a organizat la Rasnov, Jud. Brasov, Intalnirea Nationala 2015 a Pasionatilor de Detectie.

Acest asteptat eveniment a fost promovat din timp prin intermediul Forumului Pasionatilor de Detectie din Romania – www.detectori.ro – o resursa deosebit de competenta si completa care creaza un cadru eficient in care pasionatii de detectie comunica, schimba informatii si socializeaza. Forumul are si grup pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/Detectori.ro/

Producatorul Detech Ltd. a fost prezent, prin intermediul reprezentantilor sai in Romania, la aceasta intalnire, ocazie cu care, in semn de recunoastere si sustinere, a pus la dispozitia organizatorului un detector de metale EDS Reacher 28 kHz si doua bobine, la alegerea castigatorilor, spre a fi oferite ca premiu participantilor. Intrucat vremea schimbatoare nu a permis desfasurarea unui concurs de detectie in adevaratul sens al cuvantului, acordarea premiilor s-a facut prin tragere la sorti. Singura conditie impusa pentru participarea la extragere a fost detinerea unui detector de metale legal autorizat.

Cu aceasta ocazie, Detech a organizat si un stand de expunere unde participantii au putut vedea si proba ultimele noutati Detech. Totodata, in cadrul festivitatii de premiere, a fost prezentat oficial in Romania noul detector Detech Relic Striker, cel mai adanc detector VLF al planetei, un aparat profesional destinat cautatorilor de tezaure si artefacte (cu bobina standard SEF Pro 18×15 inch) dar si pentru detectia de zi cu zi (cu bobina optionala, foarte usoara si mai mica, Ultimate 13″). Testele de prezentare efectuate in cadrul intalnirii au relevat suprematia absoluta a acestui nou detector de metale, atat in ceea ce priveste adancimea cat si discriminarea.

Intalnirea a beneficiat de o organizare exceptionala, locatia a fost una deosebita, atmosfera a fost una eminamente colegiala iar, la fel ca toti ceilalti participanti, si reprezentantii Detech abia asteapta organizarea urmatoarei intalniri.

Tinem sa multumim organizatorilor, Asociatia Pro Detectie pentru invitarea noastra la acest eveniment unic si sa le transmitem cele mai sincere felicitari pentru modul absolut magistral in care au organizat si dus la implinire acest proiect minunat, atat de important pentru comunitatea de detectie de metale din Romania.

In continuare, cateva fotografii.

Multumim fotografului profesionist Florin Kiritescu – www.florinkiritescu.ro – pentru fotografiile puse la dispozitia noastra.