Va facilitam accesul la colaboratorii nostri din Romania, profesionisti specializati in detectie.

Contactati-ne si dati-ne scurte detalii lamuritoare despre necesitatea si locatia dvs. pentru a va pune in legatura cu cel mai apropiat specialist roman autorizat, calificat in tipul de detectie de care aveti nevoie.

Detectii de metale in regim profesional: private sau industriale, de mare sau de mica anvergura, de suprafata sau in profunzime, adancimi de lucru pana la 8-10 metri, inclusiv in medii infestate cu reziduuri metalice si afectate de interferente electromagnetice.

Doar cateva exemple dintre lucrarile pe care le efectuam:

– localizare de comori, tezaure si obiecte metalice ingropate in sol sau ascunse/zidite in structuri construite;
– localizare de conducte*, cabluri, instalatii, rezervoare, utilaje, obiecte sau aglomerari de metal in sol sau sub apa;
– localizare de trasee conducte, cabluri, instalatii, structuri de rezistenta in interiorul constructiilor (pereti, fundatii, podele, tavane, poduri etc.);
– localizare-recuperare de obiecte personale (chei, telefoane, bijuterii, portmonee etc – pierdute in zapada, sol, vegetatie, apa, grohotis, moloz etc.);
– servicii de detectie complexa pentru lucrari de urbanism, industriale, geniu, criminalistica, arheologie si descarcari arheologice;
– analiza si prospectare;
– localizarea munitiei neexplodate si marcarea pozitiei in vederea asanarii**;
– consultanta si training pentru lucrari, achizitii si calificare in activitati, prospectiuni si aparatura de detectie a metalelor pretioase sau comune.

Utilizam aparatura ultramoderna si ultraperformanta, variata si deosebit de eficienta, care acopera toate clasele de aplicatii. Dispunem de capacitate de operare inclusiv in zone/locatii greu accesibile.

Ne recomanda profesionalismul, confidentialitatea, experienta, precizia, rezultatele si seriozitatea.

* NU efectuam localizari de conducte, active sau inactive, destinate transportului de produse petroliere, conducte aflate pe domeniul public sau privat, susceptibile a fi extrase sau interceptate in conditii nelegale sau pentru scopuri nelegale.

** Localizam si marcam pozitia munitiei neexplodate existente in substrat insa indepartarea/scoaterea acesteia (asanarea efectiva) se poate face, conform legii, doar de catre specialistii ISU. Avantajul dvs. consta in aceea ca le veti putea indica pozitia exacta a fiecarei piese de munitie pentru ca dumnealor sa poata realiza o asanare rapida, curata si completa.

ATENTIE: Munitia neexplodata este extrem de periculoasa si instabila! Atunci cand gasiti munitie neexplodata, nu o atingeti si nu incercati sa o miscati! Apelati imediat 112 si solicitati interventia ISU. Incetati imediat orice activitate in apropierea munitiei gasite! Pastrati distanta fata de munitia gasita si nu permiteti apropierea altor persoane! Nerespectarea acestei proceduri poate conduce la pierderi de vieti omenesti sau la raniri deosebit de grave si va atrage sanctiuni legale severe!

Monede de aur descoperite cu un detector de metale