Suntem extrem de preocupati de satisfactia si nevoile utilizatorilor produselor noastre si, intrucat am primit multiple semnale ca Romania avea nevoie de prezenta noastra oficiala, ne-am indeplinit cu drag si misiunea realizarii unei modalitati efective pentru a fi si mai aproape de voi.

Stim ca, atunci cand va ganditi la potentiale chestiuni legate de service si garantie, va faceti reale griji si va puneti intrebarea fireasca: „Oare cat de mult ma complic daca nu dispun de service si garantie accesibile mie in tara mea?”. Si acesta a fost un motiv esential pentru noi!

Ne straduim ca, cel putin in perioada de inceput a prezentei noastre in Romania, sa oferim romanilor produsele noastre la preturi promotionale preferentiale si conditii avantajoase de achizitie.

Nu ezitati sa ne contactati, va stam la dispozitie, pentru orice informatii, suport si solicitari tehnice sau comerciale, prin intermediul reprezentantilor nostri in Romania, cu care puteti lua legatura prin e-mail sau telefonic, accesand informatiile din pagina de contact.

Cu prietenie,
Echipa Detech Bulgaria

Infiintata in anul 1991 de catre tanarul si entuziastul inginer Rumen Kanev, compania bulgara Detech Ltd. a devenit, in scurt timp, unul dintre principalii producatori de bobine pentru detectoare de metale ai planetei.

Calitatea si performantele bobinelor Detech au adus companiei importante si numeroase contracte de productie de bobine pentru multe brand-uri de referinta.

Indiferent de marca inscriptionata pe aceasta, exista sanse majore ca bobina detectorului dvs. de metale sa fie fabricata de catre Detech!

Dealtfel, Detech este astazi titularul unui mare numar de brevete de inventie, dobandite in urma crearii unor noutati tehnice absolute care pur si simplu au impus noi standarde de performanta in lumea detectiei de metale.

Dintre acestea mentionam doar renumitele bobine Excelerator, Ultimate 13, WSS (Wide Scan) si bobina SEF (Symmetrical Electromagnetic Field – bobina “fluture” care produce un camp electromangnetic simetric, o bobina extrem de performanta atat in ceea ce priveste adancimea, cat si discriminarea si stabilitatea, un produs care combina eficient avantajele bobinelor concentrice si DD), un concept revolutionar, copiat astazi, masiv, de ceilalti producatori de bobine.

Tot Detech este si primul producator mondial care a construit, pentru sectorul de mijloc, bobine cu senzori magnetici inclusi. Aceasta inovatie a permis, pentru prima oara in istoria detectiei de metale, realizarea discriminarii metalelor feroase de catre detectoarele de tip pulse induction.

Din punct de vedere tehnologic, compania a avansat in continuu, astazi utilizand tehnologii ultra-performante, de ultima ora, precum injectia compozitelor, termoformare vacumatica si nu numai.

Experienta vasta si rezultatele financiare, acumulate in urma productiei masive de bobine, au permis companiei sa atace, cu real succes, si domeniul fabricarii detectoarelor de metale.

Astfel, in anul 1998 , Detech lanseaza primul sau detector de metale, modelul pulse induction SSP-2000. Acesta s-a bucurat de un real succes de piata, ceea ce a condus la aparitia evolutiei sale logice, modelul SSP-2010.

Au urmat noi si noi modele, din ce in ce mai performante. Practic, fiecare noua generatie de detectoare de metale Detech aduce reale noutati tehnice si performante sporite.

Dealtfel, alaturi de tehnologia bobinelor, Detech a revolutionat si tehnologia detectoarelor de metale. Dintre realizarile brandului nostru deosebit de energic mai mentionam:

– suntem primul producator care a implementat modul automat de urmarire continua a conditiilor solului si acordare automata, in timp real, a detectoarelor de tip pulse induction la acestea;
– suntem primul producator care a creat detectoare de metale de tip pulse induction capabile sa discrimineze tintele feroase;
– suntem primul producator care a creat detectoare de metale de tip pulse induction capabile sa confere o reprezentare grafica a semnalului tintei.

Experienta dobandita si descoperirile tehnice facute in cadrul riguroaselor noastre programe de cercetare ne-au permis sa abordam si zona detectoarelor de metale VLF (Very Low Frequency).

Am lansat primul nostru detector VLF in anul 2009. Este vorba de modelul EDS Plus, un detector avansat, acesta fiind, la momentul aparitiei sale, probabil cel mai adanc detector de metale de tip VLF al planetei.

Denominatia EDS (Extreme Depth and Sensitivity – adancime si sensibilitate extreme) nu a constituit un simplu concept de marketing ci ea reflecta absolut corect realitatea: toate detectoarele nostre cu specificatie EDS sunt extrem de adanci si extrem de sensibile chiar si la tinte deosebit de dificile pe care alte detectoare nu le sesizeaza.

Au urmat modele entry-level EDS Winner I, EDS Winner II, modelul avansat EDS Plus II, modelul entry-level EDS Reacher si modelul avansat EDS Gold Catcher 28 kHZ.

Lucram sustinut pentru a va pune, mereu, la dispozitie tehnologii de ultima ora cu performante de ultima ora!

Ne mandrim si cu orientarea noastra catre client si cu receptivitatea noastra fata de sugestiile si cerintele lumii detectiei de metale.

Echipa Detech